LOGO.jpg

Dali by jste si do těla RFID čip?

Ne (39 | 85%)
Zadarmo ano (2 | 4%)
Ano (5 | 11%)
Statistiky:

Jak zrušit nebo smazat Váš účet na webu You Tube

Jak zrušit nebo smazat Váš účet na webu You Tube

JAK NA TO.png
Pokud zrušíte nebo smažete svůj účet YouTube, smažete svá videa, kanál i profil. Také si nebudete moci otevřít nový účet pod stejným uživatelským jménem.

Pokud na YouTube používáte identitu Google+, nebudete moci smazat pouze samotný účet YouTube. Abyste mohli účet YouTube odebrat, musíte přejít na nižší verzi účtu Google+. Níže uvedené kroky nebudou fungovat, protože v nastavení YouTube nebude k dispozici možnost Zavřít účet.

Chcete-li zrušit svůj účet YouTube, postupujte podle pokynů níže:

-- Přihlaste se svým uživatelským jménem a heslem.
-- Klikněte na uživatelské jméno v pravém horním rohu.
-- V rozbalovací nabídce klikněte na možnost Nastavení.
-- Na kartě Přehled klikněte pod e-mailovou adresou na odkaz Pokročilé.
-- Klikněte na tlačítko Uzavřít účet.

Na webu mohou být stále zobrazeny náhledy vašich videí, protože chvíli trvá, než se web aktualizuje a synchronizuje. Ujišťujeme vás, že vaše videa byla z webu odstraněna a že náhledy budou z webu odstraněny brzy.

Rada:
"Nejdříve smazat ručně všechna nahraná videa, fotky, historii navštívených a oblíbených stránek a poté až zrušit účet."
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one